Lesebrett i kø

Nå kommer snart de billige lesebrettene. Ipaden får har konkurransse dersom øesebrett som Gigabyte dukker opp. Dettet brettet er beregnet til å koste under 2000 kroner når det lanseres på Taiwan i slutten av februar.

Brettet har en harddisk på 320! gigabyte – den kjører Windows 7 – brettets ytre mål er 10 tommer – innenfor skallet sitter en kjapp prosessor.

Tilkoblingsmulighetene er mange, og som på en vanlig pc. Den hekter seg på omverdenen ved hjelp av wifi, blåtann og god gammeldags kabel. Mobilnettet er ikke tilgjengelig, men den har innebygde stereohøyttalere.

.

Lenovo viste frem sin LePad på den store CESmessen i Los Angeles. Den er på 10,1 tommer, bruker Google Android og windows 7, har mobilnett i tillegg til wifi, støtter Flash og en hel masse annet. Og prisen skal ned mot 2500 kroner!!!!

En flom av nettbrett vil fosse over oss i løpet av 2011. Ipadden kommer i ny versjon, men dersom folket får dekket sine behov i billigere brett som funker bedre sammen med windowsmaskinenen de allerede har hjemme, hvorfor skal man da svi av det dobbelte når man får mer for pengene ved å betale mindre eller det samme
Hør bare hva den gamle mobilprodusentene Motorola stiller opp med på sitt Xoom-brett:
Enheten skal kunne spille av video med 1080p-oppløsning via HDMI-utgaven. Den har to kameraer, et på hver side, hvorav det ene skal kunne brukes til å filme med 720p-oppløsning. Den leveres også med en rekke sensorer, inkludert gyroskop, akselerometer og barometer. Batteriet skal ha kapasitet til ti timer avspilling av video. Vekten skal være 730 gram. Og Xoom er klar for 4g mobilnett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s