Ipadde eller Samsung frosk

Lesebrettene er på vei. Pc-world har testet Samsungs Galaxy Tab. De gir terningkast fem. Samsung har mye iPad ikke har: kamera, innebygd mobil, minnekort og tilkoblingsmuligheter til blant annet eksternt tastatur.

Pc world synes størrelsen er et pluss. Jeg klådde på en Galaxy i dag og mener størrelsen kanskje blir et problem. Lesebrettlayouten vil trolig inneholde såpass mye Infor at jeg tror mindre skjerm, cirka halvparten av en iPad er en ulempe. Det blir mye opp og ned med zooming fordi bildet blir for lite til å gi oversikt og skriften for liten til å leses.

En kommentar om “Ipadde eller Samsung frosk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s