Dra til sjøs med iPad

IPaden er ikke bare for sofakroken. På utstyrsmessen Mets i Amsterdam er to apper for Apples iPad stukket av med seieren som årets innovasjonsprodukt.
Det melder nettstedet seilas.no

Dette viser at iPad er en ting man ikke bare bruker innomhus. At maskinen tas med i flere situasjoner og får flere bruksområder er en klar styrke. I møte med lesebrett som f.eks Kindle gir iPad rom for flere typer innhold. Det tror jeg forbrukeren liker å høre fordi da trenger man bare et brett – alt på et brett.

Det er jo ingen umulig tanke å se for seg at den brave kaptein kanskje ville se Cornelis-film og høre noen ramsalte viser der han ligger på svai. Eller lese en dybdeartikkel om sjøhelten Tordenskiold mens han lytter til Erik Bye som synger Skomværsvalsen – alt levert på iPadden.

Sjekk mer her Seilas.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s