IPadda er på vei

Ryktene går, snart kommer iPad til Norge. Jeg abonnerer på en varsling fra google om iPad og den har fylt opp epostkassa mi siden Telenor og Netcom begynte å varsle det gode budskapet om at de vil tilby padder med abonnement.
Intet ville glede iPad-kåte nordmenn mer. Samtlige norske ønskelister som er levert inn på julenissens kontor inneholder minst en iPad.
Kommer iPadda i salg før jul vil folk finne frem soveposen og lenke seg til inngangsdørene hos eletromarkedene.
At noe er forestående er lett å se. Utenlandske nettsider melder også om at Norden er i ferd med å motta Steve Jobs gave til verden, sjekk her:

People in the Nordic countries waiting to get their hands on Apple’s iPad may not have to wait much longer as the iPad release in Sweden, Norway, Denmark and Finland is imminent. Apple has already thrown up the iPad webpages for those countries and is set for a release later this month or in December.

3G flavors of the iPad will also be available in these countries and will be carried by Tre, TeliaSonera AB, Tele2 AB and Telenor ASA in their respective territories. Unlike the United States, the carriers will not sell the iPad themselves but will only provide the data service.
Hentet fra 9to5Mac her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s