Se opp for frosten!

Erik Newth er en flink og artig fyr det er verdt å følge. Han er pilot i ebok-faget. På sin blogg skriver han nå om Jorunn som fikk forfrosset Kindle-lesebrettet sitt. E-blekket frøys da maskinen viste en skjermsparer. Siden har ikke blekket vært til å rikke.

Kindles brukstemperatur ligger mellom 0°C og 35°C, mens den skal kunne lagres i temperaturer mellom -10°C og 45°C. Dette siste temperaturområdet, som er det som gjelder for Jorunns Kindle da hun bar den i lommen uten å lese, er snevrere enn typiske Kindle-alternativ som iPhone, som har et temperaturområde på -20° til 45° C. I land der temperaturen ofte er lavere enn -10 i store deler av året, kan forskjellen bli viktig, skriver Newth på sin blogg.
IPadda tåler trolig det samme som en iPhone uten at jeg er sikker – skal sjekke det.
Nå når vinterkulda kryper inn over oss kan det nok være lurt å sjekke gradestokken hvis man skal sitte i snøfonna og nyte sola.

Les Eriks blogg her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s