Den største biten av eplet

Apple har regnet sammen hva som ble resultatet av forrige eplehøst. 206 apper i sekundet er solgt siden Apple åpnet AppStore i 2008.

Apples kiosk på internetthjørnet går så det suser. Nå har eplefolket vært inne og lastet ned 10 milliarder programmer til maskinene sine. Det kan virke som om stadig flere skjønner poenget med å hente ned miniprogrammene rett inn på de mobile berøringsskjermene sine. Den tid da man bar et program hjem for å laste det inn fra en DVDplate er definitivt i ferd med å forsvinne.

San Fransico Chronicle harstykket opp tallene. Og de viser at hver av 160 millionene som eier en iPhone eller iPad har lastet ned 62,5 apper. Det blir cirka 18 millioner apper hver dag eller 206 apper i sekundet, siden butikken åpnet i juli 2008.
iPhone, iPad og iPod eiere har 350.000 apper å velge i. 60.000 av dem er spesialsydd for iPad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s