Hotell med paddeservice

Paddefrelst og ikke klart og bestemme deg for vinterferiemål ennå? Prøv New York og Hotel Plaza, der har de nemlig egen iPad service på rommet. Booker du rom her får du iPad på kjøpet. I stedet for å måtte letet frem roomservicen i hotellinformasjonen finner du den ved å berøre skjermen, i følge luxist.com.

– Vi er et femstjerners hotell og da skal gjestene ha valgmuligheter. Ipaden kommer ikke til å erstatte det menneskelige elementet, men det kan være en alternativ måte og nyte godt av vår service sier hotelldirektøren.

På ipaden finnes et skreddersydd en programvare som gjør at gjestene selv kan styre hotellets romfunksjoner, skriver luxist.com

Gjesten får en personlig velkomsthilsen fra rommets paddeservice. På touchskjermen bestiller du vekking, reserverer restaurantbesøk, finner turistinfo, sjekker flytider og kan skrive ut flybilletter i resepsjonen.

Når du sjekker ut kan du selvfølgelig ikke ta med deg ipaden sammen med hotellsåpene og dusjhetter – den tilhører selvfølgelig hotellet på linje med håndklær og badekåper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s