Ipad dreper luftgitaren

Med nytt operativsystem dukker også ny programvare opp. Under lanseringen av iPad2 slapp ogå Steve Jobs nyheten om at Garageband kommer til iPad – for 4,99 dollar kan du nå starte ditt eget kjellerband og lage musikk på den velkjente programvaren.
Med toucskjermen blir gitarspill og pianokomp en helt ny opplevelse. I Garageband finnes noe som kalles smartguitar – her får du hjelp til å unngå de sure tonene og kan kompe både til hverdag og fest selv om du er elendig på gitar. Det er bare å dra fingeren over strengene…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s