Ipad for døve ører

Hører du dårlig? Sjekk hørselen med iPadden.

Ny jobb og nytt arbeidsfelt. På tide å blåse liv i woiepadden igjen. Nettbrettene er definitivt kommet for å bli. Neste år regner elektronikkpusherne med en ytterligere vekst på fem prosent i salget av brett.

Jeg har sluttet som journalist i Vårt Land. Nå er jeg informasjonssjef i Signo en spennende organisjon som gir tilbud til døve og døvblinde.

Woiepadde er et forsøk på å holde meg oppdatert og noe. Her vil nok handle om ipad og brettløsning for funksjonshemmede. Men først og fremst skriver jeg for å holde meg litt oppdatert i brettverdenen.

En kjekk app til ipad for de fleste av oss er en super hørselstest fra engelske Action on hearing loss som faktisk er det britiske døveforbundet.

Jeg har testet – det tok noen minutter og jeg fikk bekreftet at hørselen var helt fin. Enkelt og funksjonelt å bruke – anbefales.

20120110-214806.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s