Norske journalister reklamerer for iPad

Norske journalister er sulteforet på ipad. i oppløpet mot lanseringen har aviser og medier gått helt av skaftet. Det norske analyseselskapet Mediapilot mener gratisreklamen kan være verd 10 millioner kroner.

– Taktikken Apple fører med mye hemmelighetskremmeri rundt lanseringer og nye produkter viser seg igjen å fungere her i landet. I løpet av mandag og tirsdag registrerte vi artikler og oppslag verdt i overkant av 10 millioner kroner, forteller Kjetil Branæs, ansvarlig analytiker hos Mediapilot.

For selv om det ikke var lang kø foran utsalgsstedene da de åpnet tirsdag morgen var avisene veldig opptatt av nyheten. Totalt har de norske avisene og nettavisen publisert over 300 artikler om nettbrettet, hvorav flere av disse er i de nasjonale mediene, skriver analysebyrået i en pressemelding.

– Så å si ingen av de store mediehusene har holdt seg unna lanseringen, men en ser en klar hentydning til at noen aviser er mer aktive enn andre. Samtidig er det flere lokalaviser som har laget egne saker om lanseringen lokalt, avslutter Branæs.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s