Apple klar for bryllup?

Vårt Land er gifteklare hvis Steve Jobs vil. Nå ligger «Bryllup» i Apples hender. I løpet av de nærmeste dagene skal det sjekkes om Vårt Lands nye bryllupsapp inneholder «nudity» og «violence». Vi ser ingen grunn til at ikke Jobs skulle gjøre som de fleste bruder og brudgommer; å svare et høyt og rungende JA!

Deretter er den trolig klar for Appstore i slutten av mai. Da blir den så langt jeg vet Nordens og europas første bryllupsmagasin for ipad. (korriger meg 🙂 ?)

Det blir kanskje et par nakne legger, men det er alt. «Bryllup» er proppet med inspirasjon som gifteklare herrer og damer, deres nærmeste pårørende, andre bryllupsinteressert med følge. Magasinet er spekket med brudekjoler og prester, kirkeorgel og brudeslør. Her vil du finne kule bildeserier du aldri har sett maken til, video, lyd og reportasjer. I samarbeid med Sjømannskirken gir vi kjærestepar anledning til å hoppe kloden rundt for å finne et sted å feire kjærligheten.

05.58, 11.mai så «Bryllup» dagens lys. Fødselsvekt er 308 megabyte. Den er forstret opp ved hjelp av Adobe Digital Publishing. Vi har hentet inspirasjon fra Bonytt, en favoritt i den lille norske ipadmagasinfloraen. Svangerskapet varte i knappe 2 Måneder – da ble alt gjort paralellt – opplæring, ideutvikling, desing, innhenting av alt stoff, redigering, produskjon m.m.

Håpet er at de 24.000 som gifter vil laste den ned….neida vi er realistiske, men kommer til å jobbe som søren for å få opp nedlastninghyppigheten.

Siste innspurt varte i mer enn 24 timer. Et dyktig team med gromgutten Alexander Schindler, en kar Vårt Land bør hegne om slik at ingen andre i medienorge snapper ham, en innovativ og entusiastisk redaktør, Une Bratberg, en faglig kjempe, presentasjonssjef Kjell Kvamme og en håndfull dyktige kollegaer og freelancere har bygget opp kompetanse og innsikt i løpet av rekordtid. Som prosjektleder har det vært krevende og moro å være både produsent, videofotograf, journalist, inpsirator og leder.

Nå folder vi hendene, på Vårt Land vis, og sender en bønn om at Jobs må si JA!

20110512-120742.jpg

20110512-120806.jpg

Legg igjen en kommentar