Kyss padda

Snart lanserer Vårt Land Norges første bryllupsapp. Gled deg til noe lekent og annerledes.
Giftesjuke høner og karer på frierferd kan snart kysse padda og få sin prins eller prinsesse!

Det blir et glossy ipadmagasin med morsomme historier og vigselsrituale for dummies. I beste Vårt Land ånd går vi under korsettet og tar tak i den metafysiske delen av giftermålet. Vår ambisjon er å hjelpe gifteklare kjærestepar til å toppe kirkebryllupet sitt. Men det blir selvfølgelig plass til Kates bryllupskjole – vi er jo ikke helt bortreist…

Akkurat nå står vi i en krevende prosess der vi håndterer Apples nitide registreringsprosess samtidig som vi redigerer video og skriver norsk bryllupshistorie ved å snurre fire brudekjoler 360 grader bare ved å bruke pekefingeren. Den samme fingeren kan brukes til å hoppe verden rundt på jakt etter eksotiske steder å gifte seg på kloden. Gled deg – denne er både for ugifte og de som feirer sølvbryllup

Appen redigeres i Adobes program. Læringskurven er i ekstremklassen. Redaksjonen produserer et papirmagasin paralellt. Den nye mediehverdagen har slått tungt innover Vårt Lands lille feature og helgavdeling men du verden så spennende….

20110504-212159.jpg

En kommentar om “Kyss padda

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s