Ser lyset hos Bonytt

Jeg hadde ikke tenkt å pusse opp kjøkkenet ennå, men det var før siste utgave av Bonytts kjøkken-app kom!
Magasinet Bonytt var ipadpioner i Norge med Bonytt Bad. Nå har de forflyttet seg til kjøkkenet og dette er veldig lekkert og funksjonelt. Bonytt har lyttet til gode råd fra sine lesere og dyrker sin sjanger til det ekstreme. Det er bare dritlekkert å kunne slå på lyset når Bonytt viser kule lamper – det gir en enkel men meget sterk ipad effekt – dette kan du ikke gjør i en papirutgave uten å bruke flere bilder og masse tekst.

Et lite klikk på lysbryteren på skjermen så får du se hvordan lampene fungerer! Mer genial måte å fortelle en historie på skal man lette lenge etter – kanskje det er her ordtaket «En app sier mer enn tusen ord» kan oppstå?

Men det er mer her, fin layout som integreres inn i hyller og skap. Morom bildebruk med benker som kan sveipes over skjermen og fine trykkegallerier. Bildene utnytter formatet til fulle. Bonytt har klart å lage en leken app – akkurat det er appe-nøtta alle ønsker å knekke. Ikke en eneste videosnutt tenkte jeg etterpå, og savnet det overhodet ikke.

Litt vanskelig å skille annonser fra redaksjonelt stoff, men det er et valg jeg kan leve med – nå gleder jeg meg bare til Bonytt soverom – da håper jeg på både dyneløfting og mulighet for å dimme belysningen!

Bonytt har startet på en vandring fra rom til rom – som mange av oss liker. Jeg håper de ikke stopper før de er kommet til garasjen. Hvor kult ville ikke det være – å vippe opp garasjeporter for så å gjette hvem som eier dem. Såvidt meg bekjent ville mange bommet på Jens sin – den skal være temmelig rotete….

href=»https://woiepadde.files.wordpress.com/2011/04/20110428-174429.jpg»>

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s