Wii-pad på trappene

Nintendo går nye veier og mikser og trikser med spillkontrollene. Nå kommer snart Wii U – en ny Wii der håndkontrollen får en egen skjerm. Utsendemessig kan det nesten se ut som en klumpete ipad utstyrt med spilltaster som vi kjenner.

Det betyr at du får to skjermer nå du skal spille, en på Tven og en på håndkontrollen. Dermed kan kontrolldelen brukes som ekstraskjerm eller brukes helt separat. Wii har vært først ute med å klippe av ledningen på håndkontrollene og å bruke bevegelsessensorer. Nå legger de seg helt i front igjen legger spillet rett i hendene på spillfolket. Som jeg har skrevet før, fremtiden er tydeligvis håndholdt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s