Skuddårspadde?

Vil den nye padda til Apple jumpe opp på scenen på selveste skuddårsdagen? Det er en onsdag, og på onsdager pleier Apple og vise frem godsaker.

Spekulasjonene går, bilder vises frem, rykter avkreftes og bekreftes. Mange venter på den tredje utgaven av iPad. Det hevdes at designet vil være litt annerledes for her skal det bli plass til større batteri, et nytt kamera og annerledes skjerm, skriver IT-avisen.

Nettstedet The Verge har sjekket disse påstandene med sine kilder, og mener at mye av dette bør stemme. I følge deres informasjon vil iPad 3 være nesten identisk med forgjengeren når det gjelder utseende, men faktisk rundt 1 millimeter tykkere. Deres kilder hevder også at A6-brikken, som vil finnes i den nye iPaden, vil bli kraftigere enn A5 (naturlig nok) og ha betydelig bedre grafikkytelse – men den vil ikke bygge på fire kjerner. Bare to. Retina Display med oppløsning på 2048×1536 skal selvsagt være på plass.

20120209-103231.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s